Firme comerciale Commercial Signs

De dimensiuni si forme variabile, avand un design personalizat, firmele traditionale sunt executate din lemn sau din substituenti sintetici ai lemnului. Firmele realizate pe suport sintetic nu vor putrezi niciodata si vor dura mai mult chiar decat casa sau strada pe care se gaseau, fiind practic indestructibile prin factorii de mediu. In strainatate insa sunt mult mai apreciate firmele din lemn deoarece acestea au o viata proprie si dezvolta in timp un caracter propriu, imbatranind practic odata cu locatiile pe care le reprezinta. La cerere executam si placi metalice sau din piatra artificiala.

Spre deosebire de firmele luminoase, firmele Rosca's pot fi discret luminate din exterior si ele se adreseaza unor locatii selecte care refuza sa fie confundate cu mall-ul, cazinoul sau aeroportul Otopeni. Ele au o viata incomparabil mai lunga decat firmele luminoase si, odata instalate, nu mai necesita maintenance. In functie de climatul in care sunt desfasurate, odata la 10-20 de ani va fi nevoie sa li se improspateze vopseaua si nimic mai mult. Mai are rost sa mentionam eleganta, caldura si rafinamentul acestor firme prin comparatie cu stridenta cabotina a firmelor luminoase? In plus, vizibilitatea firmelor acestora este cu totul remarcabila pe timpul noptii, chiar si in absenta oricarei luminari directe. Firmele traditionale nu vor fi niciodata cocotate pe acoperisul imobilelor, ele fiind menite a saluta si impresiona publicul de la nivelul strazii.

Clientul nostru isi poate alege unul dintre design-urile sugerate aici sau ne poate oferi un design propriu spre realizare. In cazul in care doreste ceva cu totul special, putem conlucra la elaborarea unui design care sa corespunda total nevoilor sale. Atunci cand firmele urmeaza a fi instalate perpendicular, deasupra trotuarului, ele vor avea doua fete pentru a putea fi remarcate din ambele sensuri ale traficului.

Custom sized and custom designed, our traditionally hand carved, hand painted and gilded signs are made of wood or wood replacement boards. Unlike today's luminous signs, our 2,5D and 3D (illuminated) signs are more classy looking, they are more effective in dim light, more economical, and they last much longer, requiring very rare and simple maintenance (paint touch ups). Those signs are intended to catch the eye at street's level.